Account Manager

Region Öst
Jobba med marknadsföring och försäljning av Mediakonsulternas tjänster inom digital marknadsföring mot företag i Linköping, Norrköping, Katrineholm, Mjölby och Stockholm...

Account Manager

Region Mitt
Jobba med marknadsföring och försäljning av Mediakonsulternas tjänster inom digital marknadsföring mot företag i Örebro, Karlstad, Västerås och Eskilstuna... 

Skicka in din ansökan

Hittar du inte din drömtjänst, skicka en spontanansökan till oss!

Varför ska du jobba hos oss?

Great place to work

Tillsammans siktar vi stort 🚀. Vårt mål är att stå högst upp på prispallen som Sveriges bästa arbetsgivare. 2021 påbörjade vi resan genom att bli certifierad Great place to work arbetsplats.

Friskvård

Friskvård hos oss är lite bättre! Varje vecka får du som anställd träna gratis under arbetstid. Spendera tiden med valfri pulshöjande aktivitet eller gymma på Actic i Linköping eller Örebro.

Flexibel arbetstid

Det som är viktigt för dig är viktigt för oss. Därför vill vi att du har en bra balans mellan privatliv och arbetsliv. Med flextid får du möjligheten att anpassa dina arbetstider mer efter just din livssituation.

Flexibel arbetsplats

Föredrar du att jobba på kontoret eller hemma? Hos oss får du möjligheten att göra båda delar! Vi gillar att ses så ofta som möjligt men du får också utrymme att arbeta på egen hand; hemma eller i våra kontorsutrymmen. Vi tror att stjärnor byggs bäst i ett arbete som har frihet under ansvar som synsätt 💫.

Semester

Vad skulle du kunna göra med en veckas extra semester? Att vara ledig är en viktig del för att uppnå optimal återhämtning. Därför får du som anställd hos oss 30 dagars semester istället för 25 dagar. Dela upp dagarna över året eller ta alla dagar på en gång; valet är ditt! 🤩

Hälsa

Din hälsa är viktig för oss, därför vill vi förebygga ohälsa på alla sätt vi kan. Via vår samarbetspartner får du därför en årlig hälsoundersökning, på plats eller digitalt, där du får reda på din hälsostatus och möjliga åtgärder du kan göra för att må ännu bättre.

Kvartalsaktivitet

Relationen med arbetskamrater är en stor del av arbetet. Varje kvartal samlar vi anställda från våra kontor för en gemensam aktivitet; tillsammans kör vi alltifrån julfest och kick offer till spabesök eller paintball.

Tjänstepension

Vi erbjuder tjänstepension genom SPP som ej baseras på ålder.

Kompetensutveckling

Våra anställda mår bäst när de får utvecklas i sina roller. Vi ser därför till att du får nya utmaningar och insikter i den dos som passar dig. Varje månad har vi en utbildningsdag på alla våra avdelningar för att fylla på både kompetens- och inspirationsnivåer.

Fantastiska kollegor

I ett pussel är alla bitar olika men lika viktiga för att skapa en helhet. Tillsammans bildar alla våra anställda pusslet som är MK-familjen. Vi lägger därför stor vikt vid att du passar in i teamet och vill bidra till lagandan; både när det kommer till tidigare erfarenheter, daglig energi och pushande motivation.

Spännande bransch

Är du redo att jobba i en bransch som utvecklas snabbt, är väldigt varierande och levererar oändliga möjligheter? Digital marknadsföring är ett spännande område där förändringar och utmaningar är vardag.